portfolio

Webdesign hetfotohokje.nl

Je kent ze wel; de fotohokjes die je soms op treinstations ziet staan, waar je snel 4 pasfoto’s kan laten maken. Bijvoorbeeld voor een paspoort of rijbewijs, maar ook gewoon voor de lol met wat vrienden! Even wat gekke bekken trekken, rare poses aannemen, vereeuwigd op 4 leuke kleine fotootjes.

Nu dachten Jasper en Marijn van de fotobelevenis; waarom alleen op treinstations? Hoe leuk zou het zijn om ook zo’n fotohokje te huren voor je bruiloft? Of voor een bedrijfsfeest? Of zelfs voor een evenement met marketingdoeleinden?

Door het hetfotohokje.nl en technisch realisator BrandingNew werd ik gevraagd de website drastisch te restylen. Het fotohokje is de grootste en ooit de eerste aanbieder in Nederland op het gebied van deze kekke hokjes. Inmiddels werden ze qua marketing aan alle kanten ingehaald door concurrenten, terwijl zij nog steeds het meest kwaliteit leveren en het best beoordeeld wordt door de klant.

Met de nieuw vormgegeven responsive website met handige huur- en reserveringsselector is het fotohokje klaar voor de toekomst en staan ze weer bovenaan in de google ranking.

hét fotohokje, de leukste belevenis… www.hetfotohokje.nl

Dat wil ook!

contact & route

Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs voor een kop koffie!

  • KVK 61 88 51 34
  • Bank NL17RABO0300163339
  • BTW NL1879.94.432.B01
Captcha